F959

cypark bertahan diatas 52wh

MYX:CYPARK   CYPARK RESOURCES BERHAD
soalar dalam mode bertahan..chart berlegar2 di atas support 52wh...cantik chart dia ni..pernah kuar berita tnb kena utamakan projek kat bumuputera. klo kita tgk.company yang bumiputera adalah cypark dan malakof. dua syarikat ni ade terlibat dengan renewable energy. cypark dengan malakof kebanyakkan top2 orgnya dalah bumiputera. cypark ni terlibat jugak dalam renewable energy. mungkin ade kesan positif terhadap syarikat ini kerana projek LSS ni besar. so mungkin kalo dapat kat mane2 syarikat pun ade lah tempias sedikit. institutional pun ade pegangan.. quite amazing jgklah..contohnya pnb ade .. tabung haji ade ..epf pun ade jugak. klo ikut share issue sekitar 3juta. dan peratus dia bukak utk public banyak jugak sebenarnya.. mmm .. selain renewbleenergy cypark jugak terlibat dengan Environmental Engineering, Landscaping & Infrastructure dan Maintenance (Operation & Maintenance). dan kentungan renewable energy adalah yg keuntungan dia menaik. cypark ni claim dia lebih faham dan more attractive dengan gov polisi..lebih efficient..lebih dynamic..dan affordable . daripada peer dia ..yang memungkinkan dia akan dapat projek lss ni .. tayor guys.. GUYS..jika nak dibandingkan dgn samaiden dan slvest .. cypark sgtlah undervalue...yg laggard kita bole tgk mcm ock dan lain2.

Komen

complete ulasan , terbaikk
Balas