MYX:NIHSIN   NI HSIN RESOURCES BHD
nihsin n i buat cook ware..so syarikat ni dalam consumer and service sector..apa yang menariknya consumer ni ..3rd qr2020 ni retail trade meningkat 27% eh..so ini baik untuk semua sector consumer sbb tu harini klo perasan banyak saham consumer naik. persoalan dia kenapa naik time pandemic ni ..kalo kita tengok relation situasi sekarang ni dgn opr kekal rendah..lepastu maratorium...lepastu bole kluarkan kwsp lagii..kenapa kerajaan buat mcmtu..tidak lain dan tidak bukan adalah untuk bagi rakyat atau org awam marhaen mcm saya ni pegi kedai dan berbelanja.. beli rumah beli perabot buat hutang..sebab kita ada spending power..kita bnyak duit.. beli keta x50 contohnya..proton jualan tertinggi dalam sejarah tu..pehhh..kata xde duit..kerajaan sengaja suh kita berbelanja sbb nak rolling economy.. nak roling economy rakyat kena belanja..bukan simpan..ada masa nnti tuan2 selidik negara china skg nii..dia pun nak suh rakyat berbelanja jugak.
fuhh..smpai mane dah ni .hehehe..
nihsin ni buat cookware.. alah periuk2 untuk masakan yang org pompuan suka bli tu...tapi yang menariknya dia venture ke PPE facemask dan hand sanitizer...selain tu dia pun nak venture ke healty food almaklumlah semnjak covid ni org lebih utamakan clean food ataupun healthy food..so company percaya semua org akan kearah itu.. untuk lebih menjaga pemakanan seharian kita..persoalannya betul ke..

Ni Hsin Resources Bhd telah bekerjasama dengan Fiatec Biosystem Sdn Bhd untuk mengembangkan produk kesihatan dan bioenergi untuk perniagaan makanan dan minuman (F&B) barunya.

Kumpulan itu mengatakan unit milik penuhnya Ni Hsin Food & Beverages Sdn Bhd (NHSB) menandatangani perjanjian dua tahun hari ini dengan Fiatec, yang terlibat dalam inovasi dan pengembangan makanan dan teknologi kesihatan dan menyediakan penyelesaian makanan kesihatan yang disesuaikan.

"Dengan kerjasama ini dengan Fiatec, Ni Hsin percaya bahawa NHFB akan dapat memenuhi permintaan yang meningkat ini di pasar makanan kesihatan dan kesejahteraan, dengan merancang serangkaian makanan dan minuman berfungsi yang mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan bagi pelanggan sasaran kami, "Ni Hsin berkata dalam statemenya

Besides the foray into the Personal Protective Equipment, facial mask, hand
sanitiser, etc. the Group has also decided to venture into the food and beverage industry to expand our income
stream

Komen

Laman Utama Penyaring Saham Penyaring Forex Penyaring Kripto Kalendar Ekonomi Bagaimana ia berfungsi Ciri-ciri Carta Harga Rujuk rakan Peraturan Dalaman Pusat Bantuan Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Penyelesaian Pencartaan Perpustakaan Pencartaan yang Ringan Blog & Berita Twitter
Profil Tetapan Profil Akaun dan Pengebilan Kawan-kawan yang dirujuk Coin Tiket Sokongan Saya Pusat Bantuan Idea yang diterbitkan Pengikut Mengikuti Mesej Peribadi Sembang Daftar Keluar