MYX:SEACERA   SEACERA GROUP BERHAD
tgk kepada chart ade potensi nak naik. tapi sekadar potensi lah..adakah bakal digoreng...kerana ade agreemnt bersama dengan vizione utk supply bulding material product drp seacera bernilai 300juta selama 3 tahun. ini hanya agreement...so dengan duit hasil keuntungan tu nnti bole lah dia langsaikan hutang 20+ juta tu yang tertunggak(maybe)....tau x seacera ni pun ada enter PPEdistributon degn AT dan ade buat distribtion f&B ( bru nak buat). katanya ada potensi...(sama juga dulu kata nak distribute LED tapi xde pun cancel kot)...TAYOR

Komen