F959

wct 16 jan - dibyar aed 1.5b!

MYX:WCT   WCT HOLDINGS BERHAD
cuba tengok price action kat company ni isnin..tahun lepas wct mencatat kerugian..tetapi apalah sgt dgn kerugian tahun lepas jika nak dibandingkan dengan keuntungan yg mereka perolehi sebelumnya.
mybe utk jgka masa pnjg.
tpi tu lah margin revenue dgn profit jauh sgt . mmm Tayor
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.