UCREST BERHAD MYX:​0005

 
     
 
     
Sebelum
 
Buka
 
Volum
 
Jangkauan 1 Hari
  -  
EPS
 
Permodalan Pasaran
 
PE
 
Hasil Dividen
 
Popular Hari ini
Popular Hari ini
Popular Sepanjang Masa
Terbaru
Carta dan Video
Carta dan Video
Carta-carta
Video

Carta Stok 0005

Teknikal

Kewangan

Sejarah Harga
Purata Jumlah (10 Hari) ---
Beta - Setahun ---
Harga - 52 Minggu Tinggi ---
Harga - 52 Minggu Rendah ---
Penilaian
Nilai Enterprise / EBITDA, TTM ---
Nilai Perusahaan, FQ ---
Permodalan Pasaran - Asas ---
BIlangan Kakitangan ---
Bilangan Pemegang Saham ---
Harga/Pendapatan, TTM ---
Harga/Pendapatan, TTM ---
Nisbah Harga/Tempahan, FY ---
Nisbah Harga/Jualan, FY ---
Dividen
Dividen Dibayar, TK ---
Dividends per Share, FY ---
Dividen Tahunan Dijangka ---
Hasil Dividen ---
Margin
Margin Bersih, TTM ---
Margin Kasar, TTM ---
Margin Operasi, TTM ---
Margin Pracukai, TTM ---
Penyata Imbangan
NisbahSemasa, FQ ---
Hutang kepada Ekuiti, FQ ---
Net Debt, FQ ---
Nisbah Segera, FQ ---
Jumlah aset ---
Jumlah Hutang ---
Penyata Pendapatan
EPS Asas, Pendapatan Bersih ---
Perolehan Sesyer, Asas, TTM ---
EBITDA, TTM ---
Margin Kasar, TK ---
EPS Tahunan Terakhir ---
Pendapatan Tahunan Terakhir, FY ---
Pendapatan Bersih, FY ---
Jumlah Pendapatan, FY ---
Aliran Tunai Bebas,TTM ---
Metriks Operasi
Pulangan atas Aset, TTM ---
Pulangan ke atas Ekuiti, TTM ---
Pulangan atas Modal Pelaburan, TTM ---
Pendapatan per Pekerja, TTM ---

Berita

izzizul izzizul 0005, 1D, Panjang ,
49 0 2
0005, 1D Panjang
Ucrest 18 Sep 2018 | muncul reversal signal

Salam semua, . 1. Ucrest hari ini menampakkan reversal signal kalau dilihat berdasarkan heikin ashi. 2. Kita tunggu kepastiaan utk permulaan green candle utk pembentukan bullish wave yang baru selepas ni. 3. Volum ok. 4. VOP support tak kuat. 5. MACD menuju corssing. 6. RSI oversold berlaku sebelum ini. 7. Kesimpulan saya, menarik utk diperhatikan . . Selamat ...

94 0 1
0005, 1D
UCREST - BODTL @ Swing singal sudah keluar.

Ucrest telah break downtrendline (BODTL) sedang beberapa hari mengalami correction. Volume masih belum cukup memuaskan kerana masih berada di bawah average price 50days mungkin di dalam fasa pengumpulan. Boleh perhati rapat kaunter ini jika mampu untuk sambung kenaikan.

32 0 1
0005, 1D
UCREST : Bullish Harami pada 6.18 Fibo

Ucrest kelihatan melakukan "rebound" pada 0.618 retrenment level dengan corak lilin Bullish Harami . Berkemungkinan meneruskan kenaikan .

25 0 1
0005, 1D
UCREST - BODTL @ Swing Signal Sudah Keluar

Ucrest telah break downtrendline (BODTL) sedang beberapa hari mengalami correction. Volume masih belum cukup memuaskan kerana masih berada di bawah average price 50days mungkin di dalam fasa pengumpulan. Boleh perhati rapat kaunter ini jika mampu untuk sambung kenaikan.

9 0 1
0005, D
Ucrest bermain di aras sokongan

Lantunan di aras sokongan(garisan merah) menjadikan aras itu boleh dikatakan tempat ia mengumpil kekuatan kembali. Namun volume yang rendah menyebabkan akan menjadikannya sideway Masih downtrend dan signal menunjukkan akan berlaku pantulan teknikal(doji). Perhatikan apa ia hendak buat. Selamat berdagang.

47 0 1
0005, 1D
UCREST - Bullish reversal?

Volume yang dihasilkan pada hari ini adalah tertinggi dan melebihi 50 hari. Cukup kuat untuk tolakan harga ke atas. Jika harga mampu memecahkan paras 34sen, maka dia akan cari rintangan seterusnya pada 37sen dan sekiranya mengekalkan momentum, maka boleh set kan target price sehingga harga mencapai paras overbought.. Perhati rapat dan Tunggu pada hari kejadian.

56 0 1
0005, 1D
UCREST - Menunggu Price Turun Di life Line EMA50

Perhati rapat kaunter ini. Sudah menghampiri fasa oversold. Menanti harga turun ke Line EMA50 dan perlu rebound untuk masuk semula ke dalam BB channel.

56 0 3
0005, 1D
UCREST

UCREST volume dan harge telah wujud divergence. UCREST telah cuba beberapa kali pecah resistance 0.43 tetapi gagal dan UCREST telah wujud double top kat daily chart. DIjangkakan UCRESR possible buat retracement jika tak mampu pecah 0.43. Support yang dekat bagi UCREST adalah 0.405 dan 0.385 pada minggu depan

11 0 2
0005, 1D
UCREST(0005) - Sudah Break Pennant

Ucrest sudah break pennant. Next target price 0.435. TAYOR

KLSEHST KLSEHST 0005, 240,
63 0 1
0005, 240
UCREST : Berpotensi Menguji 1.618 Fibonachi

Saham Teknologi. FA juga OK. Ayunan Harga Secara Harmoni dengan aras fibonachi

iamalawi91 iamalawi91 0005, 1D, Panjang ,
41 0 2
0005, 1D Panjang
UCREST - Hampir Pennant Breakout

1. UCREST bermain di dalam kawasan bentuk pennant yang mempunyai support di sekitar RM 0.39 dan resistance di sekitar RM 0.405. 2. Jangkaan untuk UCREST keluar dari pennant ini berkemungkinan besar esok (7hb Ogos). Sekiranya kemunculan batang lilin (candlestick) esok ke di atas pennant, kaunter ini akan kembali ke fasa uptrend. 3. Indikator Stochastic ...

azj azj 0005, 1D, Singkat ,
30 0 1
0005, 1D Singkat
Menunggu pantulan UCREST

Berdasarkan Stochastic yang semakin menurun, dan paras harga telah menunjukkan tanda lemah dari segi moving-average.. saya berpendapat kaunter ini bakal retrace lagi. Paras pantulan yang harus saya monitor adalah: - 0.380 : garisan mid-band BB - 0.350 : garisan EMA50

122 0 4
0005, 1D
UCREST(0005) - Pennant Kecil

Harga sedang bertahan diantara 0.390 dan 0.385. Perhati rapat jika mampu untuk memecahkan garisan pennant ke atas. Sekiranya gagal, harga akan jatuh ke bawah mencari tapak sokongan pada sekitar harga 0.37.

96 0 2
0005, 1D
UCREST – SHORT TRADE SUCCESSFUL TIME FOR A SWING

As salam dan salam sejahtera para traders. Macam last week? Ramai buat duit? Alhamdulillah trading idea saya dalam beberapa kaunter success. Yang mane terlepas short trade idea saya yang lepas don’t worry kita swing pulak kali ni Okay setelah harga cuba untuk break resistance pada 0.415 namun x Berjaya, kini ia sedang retrace Last Friday ia reverse sedikit yang ...

kamarulx kamarulx 0005, 1D, Panjang ,
19 0 1
0005, 1D Panjang
ST/MT - UCREST - teknik 'Buy on Breakout' (repost)

Short Term, ST Medium Term, MT UCREST syarikat baru mula pamerkan keuntungan. MR BRAHMAL VASUDEVAN / CREADOR dan sebuah syarikat lagi (Miletus Holding Ltd) telah membeli saham syarikat ini pada 5 Jun 2018 sebanyak 30+30 juta saham. Ini merupakan berita baik (Brahmal merupakan seorang pelabur sofistikated). Saham UCREST telah sekali lagi membuat 'breakout' ...

kamarulx kamarulx 0005, 1D, Panjang ,
34 0 3
0005, 1D Panjang
ST/MT - UCREST - teknik 'Buy on Breakout'

Short Term, ST Medium Term, MT UCREST syarikat baru mula pamerkan keuntungan. MR BRAHMAL VASUDEVAN / CREADOR dan sebuah syarikat lagi (Miletus Holding Ltd) telah membeli saham syarikat ini pada 5 Jun 2018 sebanyak 30+30 juta saham. Ini merupakan berita baik (Brahmal merupakan seorang pelabur sofistikated). Saham UCREST telah sekali lagi membuat 'breakout' ...

0005: Kegunaan ringkas Garis Harga
09:59
81 0 6
0005, 1D
Kegunaan ringkas Garis Harga

Selalu nampak tapi jarang nak guna. Jadi saya cuba berikan penerangan seringkas mungkin cara guna dan menterjemahkan kebaikan melihat Garis Harga yang ada di tradingview. Semga terhibur.

28 0 2
0005, 1D
UCREST- PERMULAAN TREND? BAHAGIAN 2

As salam dan salam sejahera para traders semua. How’s your trading? Good? Ataupun kelaut? Jika anda follow post pertama saya mengenai kaunter UCREST ini anda telahpun mendapat idea mengenai jangkaan saya tentang permulaan trend yang sedang berlaku. Seperti yang diulaskan di dalam post tersebut, nampaknya trend tersebut sudahpun bermula tetapi lambat seditikit ...

Tunjuk Lebih Idea 12
MS Bahasa Melayu
EN English
EN English (UK)
EN English (IN)
DE Deutsch
FR Français
ES Español
IT Italiano
PL Polski
SV Svenska
TR Türkçe
RU Русский
PT Português
ID Bahasa Indonesia
TH ภาษาไทย
VI Tiếng Việt
JA 日本語
KO 한국어
ZH 简体中文
ZH 繁體中文
AR العربية
HE עברית
Laman Utama Pengimbas Saham Pengimbas Forex Pengimbas Crypto Kalendar Ekonomi Bagaimana ia berfungsi Ciri-ciri Carta Peraturan Rumah Moderator Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Perpustakaan Carta Stok Permintaan Ciri Blog & Berita Soalan Lazim Bantuan & Wiki Twitter
Profil Pengesetan Profil Akaun dan Bil Tiket Sokongan Saya Hubungi Sokongan Idea-idea yang diterbitkan Pengikut Mengikuti Mesej Peribadi Perbualan Log Keluar
Layari
Video