MY E.G. SERVICES BHD MYX:​0138

 
     
 
     
Sebelum
 
Buka
 
Volum
 
Jangkauan 1 Hari
  -  
EPS
 
Permodalan Pasaran
 
PE
 
Hasil Dividen
 
Popular Hari ini
Popular Hari ini
Popular Sepanjang Masa
Terbaru
Carta dan Video
Carta dan Video
Carta-carta
Video

Carta Stok 0138

Teknikal

Kewangan

Sejarah Harga
Purata Jumlah (10 Hari) ---
Beta - Setahun ---
Harga - 52 Minggu Tinggi ---
Harga - 52 Minggu Rendah ---
Penilaian
Nilai Enterprise / EBITDA, TTM ---
Nilai Perusahaan, FQ ---
Permodalan Pasaran - Asas ---
BIlangan Kakitangan ---
Bilangan Pemegang Saham ---
Harga/Pendapatan, TTM ---
Harga/Pendapatan, TTM ---
Nisbah Harga/Tempahan, FY ---
Nisbah Harga/Jualan, FY ---
Dividen
Dividen Dibayar, TK ---
Dividen Sesaham, FQ ---
Dividen Tahunan Dijangka ---
Hasil Dividen ---
Margin
Margin Bersih, TTM ---
Margin Kasar, TTM ---
Margin Operasi, TTM ---
Margin Pracukai, TTM ---
Penyata Imbangan
NisbahSemasa, FQ ---
Hutang kepada Ekuiti, FQ ---
Net Debt, FQ ---
Nisbah Segera, FQ ---
Jumlah aset ---
Jumlah Hutang ---
Penyata Pendapatan
EPS Asas, Pendapatan Bersih ---
Perolehan Sesyer, Asas, TTM ---
EBITDA, TTM ---
Margin Kasar, TK ---
EPS Tahunan Terakhir ---
Pendapatan Tahunan Terakhir, FY ---
Pendapatan Bersih, FY ---
Jumlah Pendapatan, FY ---
Aliran Tunai Bebas,TTM ---
Metriks Operasi
Pulangan atas Aset, TTM ---
Pulangan ke atas Ekuiti, TTM ---
Pulangan atas Modal Pelaburan, TTM ---
Pendapatan per Pekerja, TTM ---

Berita

kamarulx kamarulx 0138, 1D, Panjang ,
24 0 1
0138, 1D Panjang
DAGANGAN JANGKA PENDEK - MYEG - BUY ON BREAKOUT (BOB)

MYEG sebuah syarikat teknologi yang stabil mempunyai keuntungan positif. harga saham syarikat bergerak melepasi harga tertinggi sebelum ini (previous high) pada 1.04 dan juga telah melepasi uptrend channel (garisan biru sebelah atas), berkemungkinan menuju ke arah 1.58% R1 (garisan hijau). Kadar belian meningkat berbanding hari sebelumnya dengan kadar belian ...

39 0 1
0138, D
MYEG - eforce sudah, dia bila pulak?

Selalunya MYEG jalan dulu, baru EFORCE ikut. Tapi sekarang terbalik pulak. Cadangan seperti di atas. Cuba menumpang jika ada minat belian.

iamalawi91 iamalawi91 0138, 1D, Panjang ,
33 0 2
0138, 1D Panjang
MYEG - Pennant Breakout

1. MYEG telah pecahkan pattern Pennant hari ini (8/8/2018) 2. Stochastic telah menunjukkan akan bermulanya pergerakan uptrend daripada fasa accumulation (sideways) kepada fasa markup 3. Anggaran untuk set take profit adalah RM 1.79

26 0 1
0138, 1D
MYEG tutup di garisan potensi target kedua

Saham MYEG hari ini telah melonjak naik sehingga 1.360 melepasi target kedua sebelum turun semula di garisan potensi target kedua iaitu pada harga 1.300 dan ia merupakan high candle gap down sebelumnya. TAHNIAH! jadikan 1.260 sebagai support terbaru.

244 1 4
0138, 15
Penerangan signal belian menggunakan carta 5 minit

AMARAN : Diingatkan bahawa signal pembeliaan adalah dirujuk mengikut carta 5 minit bukan menggunakan carta 15 minit. Kami terpaksa menggunakan carta 15 minit bagi menggantikan penerangan. Contoh yang kami gunakan adalah berdasarkan carta saham MYEG yang sudah beberapa hari naik. Mengikut sistem yang kami gunakan iaitu menggunakan Momo Trading System yang ...

14 0 2
0138, 1D
MYEG melepasi potensi target pertama dan hampir kedua

- Potensi target pertama telah saya letakkan di garisan ema50 dan potensi target kedua telah saya letakkan di high candle gap down. - Terdapat dua keadaan saham ini pada minggu hadapan : 1) Jika saham ini berupaya melepasi high candle jumaat, ia akan cuba menyentuh potensi target kedua sebelum melakukan retacement. 2) Saham ini akan menyentuh garisan potensi ...

69 0 2
0138, 1D
MYEG 19 Julai 2018 | ulasan baru tentang MYEG

Salam semua, . 1. Sebelum ini saya ada ulas MYEG tapi post lama tak boleh access (minta maaf). 2. Myeg sejak beberapa hari lalu menunjukkan Bullish wave yang amat cantik berdasarkan heikin Ashi. 3. Bila saya bandingkan dengan Renko , ianya mengesahkan kenaikan harga dengan cantik. 4. Belum ada tanda2 utk harga myeg reverse ke bawah. 5. kekuatan momentum candle ...

24 0 2
0138, 1D
MY E.G SERVICES BHD potensi target

- Saham My E.G ini telah membuat kenaikan yang menarik sejak dari signal tf5 pada harga 0.825, kini harga telah pun mencapai 1.120. - Jika dilihat pada indikator stochastic, saham ini telah pun overbought. Dan ini merupakan suatu risiko yang tinggi untuk membeli. Tetapi, walaupun indikator menunjukkan overbought, sekiranya momentum sesuatu kaunter itu ada, saham ...

BorakBursa BorakBursa 0138, D, Singkat ,
55 2 4
0138, D Singkat
MYEG : Rebound dari paras ini?

BORAKBURSA : Dah banyak dah berita tak best pasal MYEG ni sejak tukar gomen. Tapi hanya kalo tengok dekat chart, dah oversold gila babas... patut boleh rebound dah dari area ni.. vol semalam (4/6/2018) pon kecik ja walaupon news semalam lagi tak best...ramais seller dah kluar tu...RSI pon dah divergent.. tengok2 la.. mana nak sauk tu..huhu .. pandai2

BorakBursa BorakBursa 0138, D, Singkat ,
18 0 2
0138, D Singkat
MYEG : Hanya berdasarkan pada teknikal, MYEG akan REBOUND?

BorakBursa : Hanya dengan berpandukan kepada carta teknikal, MYEG kini berada pada keadaan extreme oversold. Walaupon dengan keluarnya lagi berita buruk mengenai MYEG, tetapi volume pada 4/6/2018 dilihat kecil berbanding dengan hari-hari sebelum. Oleh itu, berpandukan hanya pada teknikal, kami beranggapan MYEG akan melakukan rebound dari sekitar paras ini. ...

16 0 1
0138, 1D
MYEG - Akhir cerita?

Saham myeg yang menjadi saham pilihan berapa tahun yg lepas terus jatuh menjunam selepas berita dari kerajaan. Dijangka saham ini yg berkait rapat dgn kerajaan sebelum ini akan merupakan mangsa korban PRU14 kalau tiada sebarang perubahan pada polisi kerajaan. Bagi mereka yg masih memegang saham ni. berhati-hati lah.

26 0 2
0138, 1W
MYEG : Sudah Hampir Puncak?

MYEG lebih mudah kalau tengok pada carta mingguan, untuk tahu hala tuju seterusnya. Berdasarkan MACD pada carta mingguan, MYEG menunjukkan ada buat higher high, lower high. Uptrend. MYEG sudah hampir menuju puncak. Tetapi, mungkin masih ada lagi saki baki untuk naik ke atas, sebelum sideway untuk beberapa ketika.

81 0 3
0138, 1W
MYEG CARTA MINGGUAN - Kebarangkalian

Dari carta mingguan, ada 2 kebarangkalian yang boleh kita jangkakan. Garis B akan menjadi aras halangan dimana : Jika B tembus, harga dijangka menuju ke C. Gagal tembus B, harga dijangka menuju semula ke A. Samaada kita mengejar atau menunggu harga, pastikan kita faham risiko yang diambil.

MS Bahasa Melayu
EN English
EN English (UK)
EN English (IN)
DE Deutsch
FR Français
ES Español
IT Italiano
PL Polski
SV Svenska
TR Türkçe
RU Русский
PT Português
ID Bahasa Indonesia
TH ภาษาไทย
VI Tiếng Việt
JA 日本語
KO 한국어
ZH 简体中文
ZH 繁體中文
AR العربية
HE עברית
Laman Utama Pengimbas Saham Pengimbas Forex Pengimbas Crypto Kalendar Ekonomi Bagaimana ia berfungsi Ciri-ciri Carta Peraturan Rumah Moderator Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Perpustakaan Carta Stok Permintaan Ciri Blog & Berita Soalan Lazim Bantuan & Wiki Twitter
Profil Pengesetan Profil Akaun dan Bil Tiket Sokongan Saya Hubungi Sokongan Idea-idea yang diterbitkan Pengikut Mengikuti Mesej Peribadi Perbualan Log Keluar
Layari
Video