UEM Sunrise Bhd.
Panjang

UEMS - kini pada aras Sokongan + SMA200 + Oversold utk diperhati

45
UEMS, kini masih lagi dalam fasa markdown, dan masi menunggu volum, aras sokongan kuat untuk rebound dan berhenti koreksi.

Merujuk pada carta, harga mencecah aras 0.8 yang bersamaan dengan area SMA200, juga pada kawasan sokongan harga sebelum ini. Tambahan merujuk pada indikator RSI, kini telah hampir untuk masuk ke saluran OverSold.
*SMA200 adalah aras petanda utama untuk stok terus berada pada fasa uptrend.

Juga memerlukan average volum yang lebih tinggi, dan lilin bullish untuk petanda pertama untuk rebound pada kawasan ini.
Untuk lagi selamat, tunggu sehingga garis downtrendline BO untuk peluang entri.

Aras sokongan 0.8 merupakan antara sokongan kuat, di mana ianya telah rebound sebanyak dua kali (rujuk carta)

Monitor untuk pergerakan harga dan jumlah volum perdagangan seterusnya.

FA Rating - 4.3/10

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak bertujuan, dan tidak membentuk, nasihat atau cadangan kewangan, pelaburan, dagangan atau jenis lain yang diberikan atau disahkan oleh TradingView. Baca lebih dalam Terma Penggunaan.