Indeks BIST 100
Telah dikemas kini

BİST100'ün selası okunmak üzere

446
BİST100 analizi yapmıyorum normalde ama bir bakayım dedim ve en azından orta vadede çok da iç açıcı görmüyorum. 5. dalga bitmek üzere ve artık düzeltmeye girme vakti diye düşünüyorum.

Kendime not amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Nota
BİST100 beklediğimiz düzeltmeye girmiş gibi duruyor. Grafiik 1h zaman dilimidir. Düzeltme derinleşebilir. Dikkat etmekte fayda var. Olur da 11k civarındaki yeşil çizgiyi geçerse senaryo iptal olur.

syot kilat
Nota
Sela okunuyor, duyan var mı? Potansiyel destekler aşağıdaki yeşil çizgiler. Oralara gelince dönüş için teyit arayacağız.
syot kilat

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.