BorakBursa

MYEG : Rebound dari paras ini?

Singkat
MYX:MYEG   MY E.G. SERVICES BHD
BORAKBURSA : Dah banyak dah berita tak best pasal MYEG ni sejak tukar gomen. Tapi hanya kalo tengok dekat chart, dah oversold gila babas... patut boleh rebound dah dari area ni.. vol semalam (4/6/2018) pon kecik ja walaupon news semalam lagi tak best...ramais seller dah kluar tu... RSI pon dah divergent..

tengok2 la.. mana nak sauk tu..huhu .. pandai2
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.