traderscorner

Mampukah Salute Pecahkan Segitiga Dan Mendaki Ke Atas?

Singkat
MYX:SALUTE   SALUTICA BERHAD
Dilihat 60 kali
4
Salute membentuk pattern segitiga. Pattern kegemaran admin. Sebab kalau pecah je segitiga tu, memang tak ragu-ragu lagi untuk terus tekan buy. Sama-sama la kita perati rapat kaunter ni ya. Mana tau ada rezeki. Tapi, trade short ok la kalau pattern macam ni. Kalau nak peram belum sesuai lagi.

Penafian : Ini hanyalah cadangan berdasarkan candle pattern dan chart pattern. Kami tidak bertanggungjawab diatas keputusan jual beli anda.

Komen