traderbertaqwa

Asiaply ,In shaa Allah masih berusaha sesi percubaan

Pendidikan
MYX:ASIAPLY   ASIA POLY HOLDINGS BHD
Segala pujian bagi Tuhan(Allah SWT) sekalian alam...Selawat dan salam buat junjungan Rasulullah SAW...Mari bersama-sama memuji kebesaran Allah SWT dan berselawat ke atas baginda Rasulullah SAW...Di persilakan amalkn 10x sehari semalam..

In shaa Allah, aku akan kongsi kan sedikit chart di atas untuk pembelajaran dan sekiranya ada tersalah di persilakan di kecam yer!!!...

Strong Signal Buy :
Trend line cantik di area resistant
Trend horizontal cantik di area support dan resistant
Macd Cross over
Rsi menunjukkan momentum
Volume tinggi di harga sebelumnya pada harga resistant sebelumnya(0.335)


So mudah cerita,korang hadam and perhatikan chart tersebut...Sekiranya melanggar arah,sila pasang CL ..Sekiranya harga spike di area 0,335 so resistant itu boleh jadikan sebagai support yang baru dan jadikan CL yang baru ..Sekirannya harga dah awal drop so sila perhatikan dahulu harga nak pergi mana.Apa-apa pun chart telah mengutarakan apa telah kita bincangkan Wallahua'lam..Semoga bermanfaat..Amin..




Komen