BİTCOİN ENFLASYONUN KIRILMA TARİHLERİ.

Bu çalışmada halving sonrası resesyonun bitip yukarı yönlü artışının ne zaman olacağından bahsedeceğim.
Birinci olarak ENFLASYON olarak bildiğimiz bir gerçek vardır. Ekonomide bir malın değerinden fazla artmasına FOMO denir. Tüketim çılgınlığının zirve olduğu noktalarda Bitcoin boğa sezonuna başlar. O sezondan sonra gerçek fiyatlarına geri dönüşüne ayı sezonu diye tabir ediyorlar. Aslında benim gözümde İNDİRİM demektir. Bir önceki Tepe noktasındaki fiyatlanması yani 69000 dolar ile sonraki dip noktası 15500 dolar arasındaki farka ENFLASYON denir. Enflasyonda geri dönme oranı vardır. Yani halk tabirinde altın çıktığı yeri bulur olarak da adlandırılır. Çünkü aşırı yoğun bir kitle malı tepeden aldığı için oralar fiyat bölgesi olmuş olur. Tekrardan 69000 dolar seviyelerine gelmesi ürünü eskisinden daha değerli kılacağı için o bölgenin üzerindeki çıkışlarda Tekrardan bir FOMO yaratır. Çanak Formasyonları bu yüzden mantıklı çalışır. Eski dönemlerdeki düşüş oranı ile yeni dönemlerdeki düşüş oranları ve yükseliş oranları birbirine benzemektedir. Ta ki Ay ve Güneş tutulması gerçekleşene kadar. Bunlar gerçekleştikten sonra bitcoin kısa süreli resesyonundan kurutulup yeni Enflasyonlar gerçekleştirmek üzere FOMO döngüsüne girer.
Ay tutulması :18 EYLÜL
Güneş tutulması : 30 Eylül
Ayın ve Güneşin insan üzerindekileri finans dünyasına yansıdığı için bu kadar net bir analiz elde edebiiyoruz.
Altcoinler ise sıra ile artış göstermektedir. bitcoin çanağını tamamlarken tüm altcoinler diplerdedir.
Ay ve Güneş analizleri, Tarihsel verilerle altcoinlerin yükseliş sıralamasını hesapladığım analizler için takipte kalın. Unutmayın bu sezon herkes iyi para kazanacak ama önemli olan logaritmik kazançtır.
Bilgi ve Fikir amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi içermez. BTCUSDT
altcoinaltseasonBeyond Technical AnalysisBitcoin (Cryptocurrency)BTCUSDChart PatternsForexFundamental Analysishalvingteknikanaliztemelanaliz

Juga pada:

Penafian