PokMangTrader

COMPUGT akan cuba breakout kali ketiga

Panjang
MYX:COMPUGT   COMPUGATES HOLDINGS BHD
Sudah dua kali cuba untuk breakout pada 4 sen dan kini tunggu untuk cubaan kali ketiga. Kuanter super penny ni walaupun bilangan share berbillion tapi bila makan tu macam pancing udang yang sedang lapar, 1 juta lot pun boleh habis sekelip mata. Walaupun FA tak bagus kuanter rugi, TA menunjukkan kuanter masih lantai. Lantai sebenar 1 sen tapi 2 sen pon lantai dah kuat. Beli simpan, tunggu masa breakout tu.

Komen