Equinix, Inc.
Telah dikemas kini

Shorted EQIX today

40
After 4 quarters of huge earnings misses, despite this firms pretty darn good business model, going to try and make a bit on the downside. Limited risk. Sold 400 shares today.
Nota
EQIX testing 50 day moving average. Y/day volume nearly double average volume so bit of profit taking on longs likely is 50d mvg avg gives way.
Nota
50 day held. Mediocre close. Still short but cautious going into tomorrow. Will look to cover short if today's high falls tomorrow.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.