Paun British / Franc Swiss
Panjang
Telah dikemas kini

GBpchf head n shoulder governing pattern with Ascending triangle

40
GBPCHF is showing us with interesting patterns that will provide a good risk to reward trade. first we have the Head and shoulder which dictated price downwards. now it seems we have a support base formed and an ascending triangle price pattern with double bottom and inside bar.

We will sneak in a buy stop above the high of the inside bar with first target at the resistance of the ascending triangle
Dagangan aktif
trade activated at 1.1985
stop loss @ 1.191
TP@ 1.22
Dagangan ditutup secara manual
Trade manually closed at 1.2104 due to bearish pressure setting in around 1.2163... gained for 119 pip gain

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.