Indeks BIST 100
Singkat

BIST100 Uzun Vade Notlarım

238
Haftalık baktığımızda 9550 - 10250 arasında yatay hareketine devam ediyor. Günlük, haftalık ve aylık RSI'lara baktığımızda güven vermiyor, tepelerde uyumsuzluk devam ediyor. Dolayısıyla 10250 üzeri tuzak bir yükseliş ve sonrasında düşüş trendi beklentim var. Yeni bir ATH beklemiyorum. Bu düşüncemin değişmesi için 10250 üzerinde yaptığı haftalık ve günlük kapanışlardan sonra 10250 seviyesini tekrar test ettiğinde bu seviyenin %100 güven vermesi gerekir.

Dolayısıyla, şu an için bu yatay seviye içerisinde hareket edip konsolide olmasını bekliyorum. 10250 üzeri hareket gelirse, tuzak olmadığını düşünmem için, bu seviyenin destek olarak kaldığının netleşmesini beklerim.

Belirttiğim seviyelerde hareketler geldiğinde güncellemiş olacağım, ben de merakla bekliyorum doğrusu yapacağı hareketleri bu sene içerisinde.


(Yatırım tavsiyesi değildir.)

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.