OPEN-SOURCE SCRIPT

Moving CO-covariance (covariance on covariance)

This is Covariance on Covariance. It shows you how much a given covariance period has deviated from it mean over another defined period. Because it is a time series, It can allow you to spot changes in how covariance changes. You can apply trend lines, Fibonacci retracements, etc. This is also volume weighting covariance.

This is not a directional indicator nor is moving covariance. This is used for forecasting volatility. This must be used in conjunction with moving covariance.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.