TrendTradesX

OCK - Kenaikan target harga masih jauh

Panjang
MYX:OCK   OCK GROUP BERHAD
OCK - Kenaikan target harga masih jauh, dan belum terlambat untuk labur bersama..
Harini, volum terbanyak sejak dua tahun lalu. Potensi EP, bila dia dlm pembetulan singkat.
Kalau nak risiko tinggi, kentungan banyak.. boleh la masuk anaknya (warran)

Syarikat telkomunikasi, pemasang industrial antena pemancar, cables, connector dan lain2 lagi. Projeck kat Vietnam, banyak lagi tu..
Anak syarikat Green energy & power solutions - pembina ladang solar, dan pengluar untuk penjanaan tenaga utk industri, retail dan mcm2 lagi.

Dah lama tggu reversal stok nie.. analyst expert/ IB pun dah lama dah letak trading buy counter ni. TP 0.75-08. Tapi tak naik2, lepas menang BUBA2018, jadi la dia pemangkin (catalyst).
EPF pun dah lama beli counter ni.. dan lagi banyak bila dia dah nak start reverse. (jarang EPF beli penny stok nie)

Risiko pun ada jugak,
-keputusan QR hadapan yg rendah daripada jangkaan
-CANSLIM x lepas lagi nie