aliremisier

berhati hati dengan iwcity

Singkat
MYX:IWCITY   ISKANDAR WATERFRONT CITY BERHAD
kalau tengok kat chart dia, pernah nampak tak volume besar masuk sehari dua, lepas tu tak jadi apa.
jadi ,kaunter macam ni tak sesuai kalau nak pegang lama. masa projek bandar malaysia dulu, kaw kaw depa goreng stocks ni, last last tak jadi apa. cer tengok chart masa awal tahun 2017.
untuk trading boleh la. nak hold, tak dinasihatkan. oleh itu, kena berdisiplin dan elakkan hope analisis jika terbeli di puncak

good luck.

Komen