F959

update acostec

MYX:ACOSTEC   None
ramai pelabur saham mengidolakan warren bufet, tapi persoalannya w.buffett x tgk chart pun kalo nak bli stok..dia lebih mengutamakan under value stock. banyak cara orang tafsir nilai sesuatu stok tu..w.buffet akan melihat roe
sesuatu stok tu mcmmane...debt to equity..profit margin company..produk syarikat yang unik..begitu lah serba sedikit..tapi org x nak ikut sbb lambat kaya . cuba kita tengok pelabor popular iaitu spt Dan zanger..ada tak citer terbaru kejayaan yang dibuat oleh dan zanger...kalo gugel tgk citer2 lama je pasal dia..x mcm w.buffet.
citer sket pasal acostec ..tahun lepas acostec ni ada semacam white knight nak selamatkan syarikat ni ..iaitu wrp asia pasifik. syarikat ni adalah salah satu leader dalam pembuatan glove..tetapi tu hanya khabar2 angin sahaja tahun lepas..namum kalo tngok pada chart mcm ada sesuatu kat stok ni .. mmm TAYOR( property bukan tema la plak..katanya property akan shine tahun 2022/23...)

Komen