MYX:ASTRO   ASTRO MALAYSIA HOLDINGS BERHAD
PRU 15 dijangka akan diadalkan pada 2H 2021. apabila PRU confirm nnti syarikat media elektronic dan media cetak akan mendapat manfaat yang banyak. parti politik akan membayar sejumlah wang yang banyak untuk berkempen melaui media ini. selain ASTRO di dalam sector ini adalah the black horse MEDIAC, MEDIA, dan juga STAR, senang je pegi kat semua kaunter2 ni tgk persamaan..kebnyakkan dilihat ingin membuat uptrend. tapi x bole lah beli harini terus nak naik..perhatikan dulu..cari entry price yang terbaik. dah dapat harga terbaik beli . them tunggu 6 bulan akan datang TAYOR GUYS.