MYX:AT   AT SYSTEMATIZATION BHD
Sekarang dalam Fasa sideway, boleh perhati rapat nampak health care macam nak ada game minggu ni. Mana tahu kalau2 AT nak tumpang sekaki,kalau ikut teknikal cantik jugak ni.. Macd pon tak sabar nak tekan minyak dah tu. Sediakan trading plan masing2 dulu. TAYOR.

S - 175/170
R - 185/200/220/250/285
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.