BURSATRENDBANDCHART

Saya rekod video ni dari Linux !

Pendidikan
COINBASE:BTCUSD   Bitcoin / Dolar A.S
Nota : Harap maaf, videa asal tadi tak menjadi. Yang tu saya rekod dari Firefox. Video kali ni saya rekod dari Google Chrome. Kalau masih tak boleh play, abaikan apa saja yang saya tulis di sini.

MacOS dah , iOS dah, Windows dah, Android dah, dan hari ini saya cuba Tradingview dari Linux.

Saya guna Linux Mint dan hanya run dari USB .

Secara umum, memang Tradingview boleh buka di mana-mana sahaja , asalkan guna internet browser dan ada internet line.

Tapi bagi saya yang selalu rekod video, memang kena cuba dulu baru tau jadi atau tak. Setakat nak conteng2 chart, memang boleh jer.

Selamat Tahun Baru 2021 dan semoga terhibur !