Bitcoin
Telah dikemas kini

BTC - Possible Rising Wedge Pattern?

184
I hate to be negative but it looks to me like BTC is forming a bearish rising wedge pattern. As I have said before long term I remain very bullish on BTC.

A Rising Wedge typically forms during a "reaction rally" following a significant downtrend. Because of that, it often results in a downward break and a continuation of the previous downtrend.
Nota
Sorry, I just noticed that I wrote rising ascending wedge pattern. Should be just rising wedge pattern.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.