CLSK / 4h

112
The price has risen by 8% today, as expected. #CleanSpark might continue to advance >> 25% on the last subdivision of the diagonal wave i(circled).
According to the prior CLSK's analysis, the overlapping waves which started to arise in early April, may all be expanded in a leading diagonal as the first wave of the ongoing Minor degree wave C (countertrend rally).

Trend Analysis >> The leading diagonal pattern initially is aligned with the trend in a larger degree upward.

#CryptoStocks #CLSK #BTCMining #Bitcoin #BTC

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.