ashrafngaidin

APA KHABAR JUTAWAN: DATAPRP

MYX:DATAPRP   DATAPREP HOLDINGS BHD
Sejuk! Itu sajalah yang mampu diungkap.

Dataprp ni kalau tengok FA tak ada la okay mana, sebab QR memanjang catat rugi. Wujud masa zaman bubble dot com.

Share issue 200m, ringan nak pulas ringan nak hempas.

Hype kenaikan haritu sebab ada berita berkenaan dengan tracking device pesakit Covid, dengan MoU sini sana.

Antara ciri ciri kaunter Pam&Dam: MoU sini sana.

Apapun yang untung shareholder dan insider sebab dari 190 ke RM4 beb, 2244% dalam masa 2 bulan.

Tahniah kepada yang ride dan berjaya mencatat keuntungan dari kenaikan mega ini, tapi tu la kesian member yang beli dekat puncak.

Harini dah pulang semula ke harga sebenar. Mungkin boleh dapat harga lebih rendah.

Apapun TAYOR.


Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.