MYX:DSONIC   DATASONIC GROUP BERHAD
baru nak naik ade pulak issue deputy md rasuah masa kat ex company..walaupun begitu dsonic menafikan penglibatan dalam kes tersebut. itu antara individu dgn company lama ...xde kene mngena dgn dsonic... tapi chart tetap turun. kesannya pada 18 mac.. volume merah candle besar ATH volume ..harga terus jatuhh...persoalannya sapa yang tadah kat bawah..saya ulang sape yang tadah kat bawah...selepas itu price dsonic terus turun..walupun dsonic mempunyai prospek yang agak cerah..tetapi kemungkinan revenue dia tidak akan seperti tahun2 yg lepas kerana contract dengan kerajaan banyak yang nak habis hujung tahun ni...dapat pun contract yang gula2 je...jadi dsonic nak kluar daripada kebergantunagn kepada kerajaan..dia ada explore busniss di indinesia dan dah ada profit pun ...tgh bid projek jv di filipina dan di nigeria..tapi kat filipin dan nigeria ni masih dalam early stage lagi...xde apa2 keputusan lagi..dia pun ada buat diversification dalam cloud e health..terlibat dengan solar..(. nak jugak join solar tu...haiih...)aritu ada sufian masuk lagi 30juta unit..tu yg price mencanak pada 8mac...must be something..chart kat buku lali..tayor guys. orderbook pada tahun lepas ada 500juta tahun ni x tau lah berapa sbb x mention pun..maybe berkurang la kot.

Komen

utk tahu ni..order book ade 470 juta lagi by rhb baru2 ni
Balas
Laman Utama Penyaring Saham Penyaring Forex Penyaring Kripto Kalendar Ekonomi Mengenai Ciri-ciri Carta Harga Rujuk rakan Peraturan Dalaman Pusat Bantuan Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Penyelesaian Pencartaan Perpustakaan Pencartaan yang Ringan Blog & Berita Twitter
Profil Tetapan Profil Akaun dan Pengebilan Kawan-kawan yang dirujuk Coin Tiket Sokongan Saya Pusat Bantuan Mesej Peribadi Sembang Daftar Keluar