EUR/HUF
Panjang
Telah dikemas kini

EURHUF is expected about to go up soon...

I have set 2 buy limits with 1% risk each. A few minutes ago, managed to get 1:1 ratio profit on this pair. Unfortunately, market continued its downtrend and gladly give new opportunity for us:)
Dagangan aktif
1st Buy order has just been triggered
Dagangan aktif
2st Buy order has been triggered too
Nota
You can close 1st trade at Break Even. And you can move 2nd trade's SL to BE or close it in profit whenever you want. Enjoy with our sniper entries :)
Dagangan ditutup secara manual
I'm about to close my buy order with 1:3 ratio profit. total EURHUF orders increased my capital with 4% this week.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.