MYX:HHGROUP   HENG HUAT RESOURCES GROUP BHD
org tau solar je RE..mcm slvest cypark samaiden ..tapi tu solar..RE bukan setakat solar je...banyak lagi seprti biomass..so biomass ni pun slah satu green energy..company ni rugi buat masa ni.. tapi masa hadapan dia kemungkinan mendapat manfaat..dia adalah leader dalam industri biomass kat malaysia..client dia dari malaysia sendiri dan China guys.TAYOR..
baru nak gerak tapi liquidity belum lagii..naik senyap2 sebelum org nampak
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.