F959

tengah cari teknik ke tu

MYX:HHHCORP   HIAP HUAT HOLDINGS BHD
ada tak sapa2 bila q buy..then lepas tu dpt alert..da matched buy..perasaan menyesal tu mcm timbul tiba2..dalam hati kata "adoi apsal matched plak ni..klo tau bli bawah lagi.."
sama la mcm tu jgk dulu pun..sbb saya malas nak tgk syarikat dan hanya bergantung kepada chart semata2..kononnya chart is story telling..dan berpegang kepada teknikal analisis semata2..ntah betul ntah tidak teknikal analisis kita tu.. org nak jadi engineer nak jadi doctor pun kena amik sijil mcm2 ni plak kita yg xde sijil..hanya pegi kelas 2,3 hari.

kesimpulannya kita malas..akui lah yg kita malas nak selak2 laporan syarikat bukak website..gali2..cari2..

ingat bukan tgk chart sahaja