traderbertaqwa

HOOVER,In shaa Allah akan membuat kenaikan dengan Izin Nya

MYX:HOOVER   GRAND HOOVER BHD
Allahumma Solli ‘Ala Muhammadin Wa ‘Ala Aali Muhammad di amalkan 10x sehari semalam ye!...

Hoover ni ,in shaa Allah akan buat kenaikan sekirannya tidak ada yang ingin menjual pegangan nya...Jerung2 besar start in dan sila di perhatikan mana yang sesuai untuk entry...Aku share sebab nampak menarik pada pandangan aku lah...Oleh kerana aku dah terbeli kaunter lain so aku hadiah kaunter ni kat korang yer smoga korang popit..Jangan lupa hadiahkan Selawat kat Rasulullah SAW ye!!.

Peringatan :
Entry pada tempat yang sesuai dan pasang CL yang sesuai...Sekiranya candle stick menembusi support so better CL ...

Jangan langgar arah angin bro nanti melayang modal tu...Ikut je angin tu nak bertiup arah mana ye!!..

Follow market nak pi mana,bukan market follow ang!!...

Baca Bismillah sebelum trade dan niat kerana Allah SWT...
Baca chart dan buka trading plan
Biar hati tenang baru tekan butang buy
And then waiting dan tunggu lagi!!..
Wait and tunggu lagi!!!
SABAR tu penting der!!!!!
Hold.......
CL 5% jika ada kemungkinan
Dah capai TP tekan butang Sell
Shorterm 10%
Midterm 20-30%
Swinger trade 50-100%
Long term 200-300%
Dah kaya Jangan lupa Aku ye...Hehe...just kidding!!!...

Cukup ikhlas doakan kebaikan dan keselamatan aku dunia wal akhirat.Amin..
Bagi aku cukup korang usahakan perbanyakkan Selawat Nabi..
In shaa ,Allah banyak manfaat nya..,





Komen