ICON / Bitcoin
Panjang
Telah dikemas kini

ICONT BELIEVE IT

330
ICX appears to have bottomed out on the daily. I don't think we'll ever reach ATH in Satoshis ever again, but it looks like a good trade.

Entered in at 374, targeting a quick 10%+ scalp - hopefully it moons though. They should be issuing blockchain certificates + the South Korean government support leads me to be slightly bullish.
Source on the blockchain certificate shit: coinmarketcal.com/en/?form[date_range]=08/06/2019+-+31/03/2022&form[keyword]=&form[coin][]=ICON+(ICX)&form[sort_by]=&form[submit]=

Nota
474*
Pesanan dibatalkan
BTC looks scary. Out of all alts that aren't long term positions UwU

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.