traderbertaqwa

Knm Baru naik lah tu!!

MYX:KNM   KNM GROUP BHD
Allahumma sholli a'la syaidina Muhammad 3x
Subhanallah, Alhamdulillah, Lailaha illah, Allah Akhbar 3x *di amalkan sebelum meneruskan pembacaan ye, smoga Allah SWT meredhoi kita, amin...

In shaa Allah, nampak gaya nya perubahan trend telah berlaku...

Cukup Korang perhatikan chart yg aqu lakar tu...

Fokus kepada entry and CL ... Cantik masuk cantik popit and cantik lah Cutlloss sekiranya lari dari apa yg kita rancang...Kita merancang Allah menentukan... Itulah konsep Islam yg kita perlu pegang dalam bidang perniagaan ini...

Seperti yg Korang perhatikan line merah itu line support and line hitam tu line CL ,,, Kenapa aqu letak line CL di bawah line support 1 kerana di area line support kebiasaan nya akan berlaku spring area(pantulan)... Bagi yg ada modal mgkin akan tambah pegangan Sekiranya harga buat spring area itu.... Apabila harga turun langgar line merah support merah and turun ke line hitam... So boleh lah ready Cutlloss untuk secure modal... Dah nama berniaga Kan, untung rugi itu biasa... Kalau Ingin berdiri di atas gunung yg tinggi jangan merungguk ketika mendakinya...:)...😂...Kalau takut rugi jgn trading ye!!, Cukup join asb , invesmnt kenanga and kwsp...

Chart yg aqu tunjuk tu adalah aqu punya trading plan..Alhamdulillah rezeki hari jumaat... So kepada sesiapa yg masih nk cari style trading boleh ambil sedikit ilmu yg aku share tu wat tambah idea and pemahaman...

Untuk mahar dan keberkatan ilmu yg aqu share ini cukuplah korang amalkan apa yg aku ajarkan di atas tu... Hadiahkn Selawat 3x dan tasbih Fatimah 3x untuk mak bapak aqu ye..

Smoga bermanfaat ye


Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.