MYX:KSL   KSL HOLDINGS BHD
saja nak out of topik dul ..kita ni dalam fikiran nak beli kaunter tu harga paling murah harga belum gerak..tapi kita sibuk dok tgk yang top active top gainer..yang tu sume da gerak guys.. nak beli yang belum gerak tapi tgkyang da gerak , smapai bila2 pun mungkin kita tidak kan dapat. okay berbalik kepda KSL ..

KSL ni dm sector property.. sale kurang sket la sejak2 ni..construction property dia pun ade kesan sedikit..biasa lah..dia ade juga buat sewaan shopping mall selain tu dia ade buat jugak dlm bisness hotel dan resort.

sector ni sumenya mengharapkan vaksin covid 19. bayangkan kalo vaksin da ade dan org pun da sihat bole jln mcm biasa. apa jadi kat tempat2 shoping malll resort2 dan hotel. msti berbondong2 org pegi..mcm x penah keluar jln punya kemaruk..hahaha

chart never lies..sume tgh mengharap vaksin..sektor yang betul2 tunggu vaksin ni okay adalah pelancongan, construction, property mungkin, banking, oil da nmpak gerak..dll

dari segi teknikal chart namapak ade pergerakan.. Tayor

Komen