MYX:KSSC   K. SENG SENG CORPORATION BHD
mungkin terlepas pandang pada kssc ..pandemic covid ni maybe berakhir 2021. kssc ni buat busniness dalam 4 segment. iaitu steel, marine hardware, other industrial mcm fastener, dan juga yang bestnya dia pun buat engineering works dlm installation glove dipping line. klo tgk lebih kurang hlt jgk. tapi harga baru 50sen. tapi yang x bestnya engineering works ni hanya kurang10 peratus dari keseluruhan revenue. patut la x naik . sikit sgt . laporan prestasi kewangan yang terbaru mununjukkan kesemua segment menunjukkan penurunan dari segi sales..patut la harga x bole pegi. kalo betul la ada benefit dari pendemic. msti revenue meningkat kan , kalo pkir logic lah. kesimpulannya kenaikan ni spekulasi je. walaubagainamanupun minat belian masih ade . nak buat apa la . company rugi
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.