MYX:LIONIND   LION INDUSTRIES CORPORATION
tidak heran kenapa lionind naik dari isnin lepas..meraka invest sebyak 3B di dalam blast furnace faciliti mereka. ia dalah kerana untuk memenuhi permintaan HRC yang dijangka peda ertengahan tahun hadapan, sebb itu kita tengok banyak sector bei naik dan naik.. spt masteel, melewar, emetal, hiaptek ade cerita lain, dan bnyak lagi. carilah company yang laggard sbb lepas ni dorang plak

Komen

tuan,dynacia boleh diperhatikan?
Balas
F959 fariszan
@fariszan, technically bagi saya uptrend. chart slow.. cari ep yang baik yg dekat dgn support
Balas
@F959, tq tuan..
Balas
ridzuanz fariszan
Kt mn perhari news2 mcm tn tulis tu ya?
Balas
F959 ridzuanz
@ridzuanz, kat the edge weekly, klse screner, bursamkplace, malaysiastockbiz
Balas
@F959, ok tq tn
Balas