Panjang

ALCHEMIST - 600%+ LONG

150
Alchemist coin showing clean divergence. Plus a trend break, this may produce a double bottom, so be aware for that.

Understanding divergence has printed and had some consolidation already... i have already placed a position. I will only post an idea i have my own skin in the game.

There was a previous entry on MIST, which i posted back in september resulting in 350%, which is covered in my YT Video covering this analysis. This set up is similar to the previous move.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.