Panjang
Telah dikemas kini

NAS100 H1

207
Price is following a strong uptrend making higher highs & lows. Price has now made a higher low, & pulled back to the ascending trendline for a 3rd touch, at a strong area of support. From this region, I am looking for price to resume higher to fill the gap that was made for the market open.
Nota
syot kilat +115 pip intraday trade position closed today. Price may easily build up momentum again to push higher again & resume the uptrend momentum.
Dagangan ditutup: sasaran tercapai

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.