MYX:PAOS   PAOS HOLDINGS BHD
paos ni bila anda tengok chart mmg x menarik lah. chart ntah ape xde minat belian. tapi dia dah lepas ema50. dan ade belian sikit kan . paos ni buat ape...
paos bi buat sabun buku..yang petak tu sabun mandi biasa tu..yang menarinya dia buat medicated sabun jugak...dan juga antiseptik sabun..nampak x related dengan isu covid skag ni . ramai yang paso ni ada warrant jugak.. ni yang pedagang suke..tapi yang x bestnya dia rugi last qr.. ni mnjukkan kan org xde lah sgt nak bli pun..tapi ingat potensi tu still ade ,,kita tengok paos ni nak g mane nnti..

ok ramai yang skg ni orang mmg pentingkan kebersihan..kita disuruh basuh tangan selalu sepaya tangan bersihh..untuk kurangkan risiko covid ni ..paos x naik sbb org x perasan..paos ni dalam counsmer product. seprti yang kita tau china pun nak tukar gak untuk jadikan consumer base economy...sbb ape.
lagi satu consumer product akan jadi tarikan lepas ni sbb opr baru2 ni kekal. sbb pe kekal..sbb dia nak bagi interest rate rendah..so org akan ade duit lebihan..dan org akan berbelanja..
tapi prodk ape yang org nak belanja..jom kita tgk apsal pccs naik..dia buat baju je pun..kamdar..aeon.. prlexus sbb dia ade buat mask..baru2 ni yang supermaret terkenal tu nak bungkus da pun naik gak sekejap..
seain daripada paos ni personal care product..NTPM juga buat tisu basah antiseptik punya.. org skg mmg mementingkan penjagaan diri ntpm ni plak bukan kat malaysia je..kat luar pun ade ..TAYOR gudluck

Komen

Laman Utama Penyaring Saham Penyaring Forex Penyaring Kripto Kalendar Ekonomi Bagaimana ia berfungsi Ciri-ciri Carta Harga Rujuk rakan Peraturan Dalaman Pusat Bantuan Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Penyelesaian Pencartaan Perpustakaan Pencartaan yang Ringan Blog & Berita Twitter
Profil Tetapan Profil Akaun dan Pengebilan Kawan-kawan yang dirujuk Coin Tiket Sokongan Saya Pusat Bantuan Idea yang diterbitkan Pengikut Mengikuti Mesej Peribadi Sembang Daftar Keluar