jarodpretender

SERNKOU-kita tengok jer apa dia nak buat.tunggu dulu ?

Panjang
MYX:SERNKOU   SERN KOU RESOURCES BHD
Dilihat 43 kali
0
-kita tengok apa candle tu berkomunikasi di area fibo penting itew.
~observe opportunity to entry. ( JIKA ADA)
-sila cari reason dan confluence kenapa harus buy .jika tidak ada tak payah masuk
~never force a trade when it does not fulfill your trading checklist.

-like itew percuma:support takde dosa



KISS - Keep It Short & Simple
#4eDucationOnly

TAYOR
NOTE: ini bukan BUY CALL . ini memerlukan kajian bersama DAN tolong kaji ikut pemahaman masing-masing
Penafian : Kajian diatas bertujuan untuk KITA bersama sama mengkaji dan bukanlah bertujuan untuk membeli atau menjual instrumen ini
Berdagang diatas risiko sendiri.
#ma21ma50&BB

Komen

alhamdulillah
Balas