Solana / Euro
Singkat
Telah dikemas kini

SOL/EUR going further down to 130€ !

113
Will solana plunge further down to reach a key resistance ? That's what I believe will happen, the chart is pretty self explanatory as usual. Solana needs to go down a little more before rebouncing.

This should happen very soon , I am writing this the 21st of february , i am pretty confident this will happen in the next few days. If solana doesn't retest 130€ beofre march then we can assume the down trend is over and we're going "to the moon" again
Dagangan ditutup: sasaran tercapai

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.