F959

sunsuria 23aug

MYX:SUNSURIA   SUNSURIA BERHAD
sunsuria ni adalah property company. company buat untung tapi price jatuh jatuh ..mungkin sbb property skg x berapa bagus. di jangkakan property akan trus jatuh lepas moratorium ni..tapi x tau la sbb sector property mcm da ada minat kerana da kat bottom..sunsuria ni plak baru2 ni ada masuk forbes asia under 1B best company. yg bestnye dia adalah syarikat paling murah dalam list tu..dan lagi baru2 ni syarikat ade venture dalam medical plak...Nampak tak permainan sunsuria tu. tgh2 covid ni nak veture ke medical plak kan ..tapi x umum kan kat berita kn haaa..kalo kita tengok chart sunsuria ni mggu ni tetiba ada minat..tengok volume da increase. price murah tapi masih bawah 50 dan 200 ema lagi..perhatikan lah. TAYOR guys. gudluck.