F959

sunsuria 3 dis under 1B best company

MYX:SUNSURIA   SUNSURIA BERHAD
unsuria ni adalah property company. company buat untung tapi price jatuh jatuh ... sector property mcm da ada minat kerana da kat bottom..sunsuria ni plak pernah ni ada masuk forbes asia under 1B best company. yg bestnye dia adalah syarikat paling murah dalam list tu..dan lagi baru2 ni syarikat ade venture dalam medical plak...Nampak tak permainan sunsuria tu. tgh2 covid ni nak veture ke medical plak kan ..tapi x umum kan kat berita kn haaa..kalo kita tengok chart sunsuria ni mggu ni tetiba ada minat..tengok volume da increase. price murah tapi masih bawah 50 dan 200 ema lagi..perhatikan lah. TAYOR guys. gudluck.

Komen