Dr_Al_Aarifin

SYMLIFE [S] MEMBUAT BRERAKOUT 52-WH, BERPOTENSI MENUJU KE RM0.98

MYX:SYMLIFE   SYMPHONY LIFE BERHAD
Dilihat 181 kali
11
SYMLIFE MEMBUAT BRERAKOUT 52-WH, BERPOTENSI MENUJU KE 98 sen

1. SYMLIFE telah membuat breakkout 52-WH dengan volume yang signifikan
2. Disamping itu, pattern cup & handle juga telah sempurna terbentuk
2. Indikator momentum ( RSI ) juga menaik & kini melebihi paras 70
3. Secara teknikal SYMLIFE berpotensi untuk meneruskan kenaikan 98 sen
4. Adakah SYMLIFE akan berjaya mencapai TP nya? Sama-sama kita saksikan
6. Ini bukan saranan untuk beli , tetapi saranan untuk sama-sama kita kaji!

Jika anda merasakan perkongsian ini bermanfaat, jangan lupa LIKE, FOLLOW & SHARE untuk kita sebarkan kebaikan daripadanya.

"Dan apa sahaja yang kamu dermakan, maka Allah akan menggantikannya, dan Dialah jua sebaik-baik pemberi rezeki." (Surah Saba', ayat 39)

---------------------------------------
PENAFIAN:
Saya bukan penasihat kewangan, penasihat pelaburan atau broker berlesen. Apa sahaja perkongsian di platform Tradingview hanya untuk tujuan pendidikan berdasarkan pengetahuan dan pengalaman saya yang terhad. Tiada 'buy call' diberikan. Semua pelabur dan pedagang hendaklah bertanggungjawab di atas keputusan pelaburan dengan mempertimbangkan risiko masing-masing. Saya tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian disebabkan apa sahaja keputusan pelaburan yang dilakukan.
---------------------------------------

Komen

Kalau dah bentuk candle begini baik tunggu aje pullback or tunggu dia retrace kan Dr? Supaya tak kesejukkan diatas tu ha ha ha ha
Balas
tq dr..terbaik sy bru jmpa chanel dr. bru je tgk 2 video tentang first pullback by alvin ng. symlife tgh menggu complete 1st pullback..chart cantik sgt ni..menggu lastik wave 3 elliot wave
Balas
doc..sy berminat utk msuk kaunter ni.boleh bg pandangan tak doc.trma kasih.
Balas