MYX:TENAGA   TENAGA NASIONAL BHD
tenaga kalo tengok dari kejatuhan 52week low. terus membuat kenaikan. setiap ada kejatuhan ade je orang yang sambut. dan yang
sambut ni rasanya org yang berduit lah sebab harganya mahal. org kebanyakkan x amik kaunter ni.. tapi untuk investment maybe bole jadi sesuai sekarang ni..walaubagaimanapun kalo nak mengharap dividen better amik kaunter lain sbb nak beli 100 unit pun adoyaii..faundamental yang bagus..kaunter baik tak murah gais..dan kalo tengok chart yang sebelumni.. kejatuhan yang hampir sama..dan terus membuat lonjakan..adakah history akan repeat itself untuk kaunter tenaga..klo nak tau kita tengok lah beberapa bulan nanti. dah sampai satu price dia akan stagnan je..sebelum jatuh balik.

Komen