Emas Semerta / Dolar A.S.
Panjang
Telah dikemas kini

Gold Breakout and Potential Retrace

1 125
Hey Traders, in tomorrow's trading session we are monitoring XAUUSD for a buying opportunity around 3,340 zone, Gold was trading in a downtrend and successfully managed to break it out. Currently is in a correction phase in which it is approaching the retrace area at 3,340 support and resistance area.
Trade safe, Joe.
Dagangan aktif
syot kilat

the price is nearing the retrace area, escalating tariffs risks and threats for Powell position among with potential sanctions for Russia i reckon we may see Gold hitting fresh highs next day!

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.