F959

xox adakah betahan ats 0.1

MYX:XOX   XOX BHD
adakah bertahan di 0.1

xox ni provide telekominikasi prepaid 4g. so adalah benefit sket dengan 5g. company rugi adoi.. xox ni bukan buat prepaid kat Malaysia je tau tapi buat jugak servis kat negara luar contohnya Australia Canada china hongkong Indonesia Singapore Taiwan Thailand uk usa pun ada juga. peh tpi persoalannya knp rugi. shareholder ada aktiviti collecting share pada julai ogos 2020 yg lepas. da minat nak buat mcm ne. tunggu….TAYOR
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.