BITFINEX:XRPMYR   XRP / Malaysian Ringgit (calculated by TradingView)
Selepas sesi dumping berjemaah tempoh hari, XRP telah bertahan di paras 1450-1600. Menanti breakout untuk teruskan momentum. Selagi tak selesai kes SEC selagi tu lah berat nanang nak bullish .

Komen

boleh naik lg tak ni...
Balas
Dukun_Trader mdesa502my
@mdesa502my, ikut plan tuan. bagi yang invest longterm nampaknya tak jadi masalah. overal trend masih uptrend.
Balas
ape kes SEC tu, bleh story detail sikit tak...
rasa leh daki pelan2 ni...
Balas
Dukun_Trader mdesa502my
@mdesa502my, tu dah daki tu. Ada compliance issue.
Balas
mdesa502my Dukun_Trader
@Dukun_Trader, smpi skrg msih blm settle ke dgn SEC tu, SEC tu mksudnya siapa , lembaga luar negara ke dlm negara
Balas
Dukun_Trader mdesa502my
@mdesa502my, SEC tu security comission kat US. belum. panjang lagi rasanya kes tu.
Balas