MYX:YBS   YBS INTERNATIONAL BERHAD
macam ade gerakan. start monitor haritu pada 0.15 harini dah naik..
ybs ni buat connector dalam automotive,,,office,,it,,dan aerospace dan defence..(mcm connector tecffast)..tapi techfast kan buat skru..iaitu connector jugak..
company buat untung tapi biasa2 je..revenue decrease tapi profit increase.
teknikal agak cantik tapi tunggu dulu. belum ade buy signal tetapi belian tu dah mula nampak. so far xde catayst kuat pasal saham ni.
Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.