F959

yongtai 8jan

MYX:YONGTAI   YONG TAI BHD
harini bole try perati mane tau yongtai in play harini dan juga kaunter vaksin yang lain. ada ink peerjanjian dengan tiongnam pasal distributio of vaksin ..harga pun kat support guys .TAYOR

Komen

jatuh lg bang. hmm ingat suppot kuat
Balas
F959 JerungLikeAPro
@JerungLikeAPro, minor trendine tu da patah..tapi major blum...tahan sket mggu dpn tgk mcmne dlu kot..harap2 sentimen cantik lah
Balas
@F959, tgk setup abg, sy dah kat dalam. Mcm mana ni?
Balas
F959 JerungLikeAPro
@JerungLikeAPro, sy asal chart atas ema 50 dan atas ema 200 bagi saya still uptrend..1st skali sblm tekan buy kita da set nak trade ataupun invest(right mindset)..andaikata trade. set dulu kat mana nak cut loss. brp %. tu dari segi harga dari segi time frame pun set dah kena set brp lama nak simpan 1 hari 1 miggu 1 bulan..sbb klo x gerak lama sgt kita da lepaskan bnyak peluang saham lain yg naik..
bagi saya saham ni okay lagi belum ada sell signal..byk pun trader lain review pasal yongtai..SABAR..dah tgk prospek ke..saham bukan pasal TA je..klo betul lah hanya pasal TA, geng2 MSTA CFTE kaya dulu.
Balas
Seksrang boleh beli ke?
Balas
F959 mohidenstore
@mohidenstore, klo minat close monitor....blum lagi tggu reversal signal
Balas
Laman Utama Penyaring Saham Penyaring Forex Penyaring Kripto Kalendar Ekonomi Mengenai Ciri-ciri Carta Harga Rujuk rakan Peraturan Dalaman Pusat Bantuan Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Penyelesaian Pencartaan Perpustakaan Pencartaan yang Ringan Blog & Berita Twitter